Xiaomi HyperOS виходить двох популярних смартфонів з 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi повільно розгортає оновлення HyperOS для всіх пристроїв, які були в планах на 2 квартал 2024 року. Нещодавно Xiaomi 11 Pro та 11 Ultra отримали внутрішню тестову версію оновлення Android. Тепер обидва пристрої отримали стабільну версію.

Єдине, що варто відзначити про Xiaomi 11 Pro і 11 Ultra – це те, що вони є флагманами 2021 року. З огляду на те, наскільки хороші технічні характеристики обох смартфонів за свої гроші, вони все ще знаходяться в руках багатьох користувачів. Тож, безумовно, добре бачити, що вони отримують оновлення Xiaomi HyperOS.

ЯКІ ЩЕ СТАРІ СМАРТФОНИ ОТРИМАЮТЬ НОВЕ ОНОВЛЕННЯ HYPEROS?

Xiaomi планує випустити оновлення HyperOS для великої кількості старих пристроїв протягом 2 кварталу 2024 року. Окрім Xiaomi 11 Pro та 11 Ultra, компанія вже випустила стабільне оновлення для серії Mi 10. У цій лінійці є телефони з 2020 року, що дійсно показує, наскільки відданою компанія стала в плані підтримки програмного забезпечення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, у планах компанії на 2 квартал 2024 року були Redmi K50i, Mi 11X, 11 Lite, Redmi 11 Prime 5G та вся серія Note 11. Більшість з цих пристроїв вже отримали стабільне оновлення HyperOS. Ті, що ще не отримали його, працюють на внутрішній тестовій версії, тому вони отримають оновлення найближчим часом.

Хороша частина оновлення HyperOS Xiaomi для старих пристроїв полягає в тому, що воно приносить практично все, що ви знайдете в поточних флагманах компанії. Це включає в себе підвищення продуктивності та оптимізацію системи для кращої роботи. Ви також отримаєте кращу безпеку і підтримку Xiaomi HyperConnect.

Крім того, Xiaomi HyperOS, яка базується на Android 14, має новий інтерфейс. Цей оновлений інтерфейс користувача зосереджений на зручності для користувача як ніколи. Ви можете дізнатися все про нову оболонку Android з відео, прикріпленого нижче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.