З’явилися нові можливості налаштування домашнього екрана для телефону Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Володіння висококласним телефоном Samsung має низку переваг, включаючи доступ до Good Lock. Good Lock дозволяє розблокувати додаткові функції та налаштувати важливі частини вашого телефону Galaxy та його інтерфейсу One UI. Один з його модулів Home Up, який пропонує додаткові можливості персоналізації для One UI Launcher, тепер отримує велике оновлення, що додає значні нові функції.

В останній версії Home Up, v15.0.01.19, з’явилася нова функція під назвою Настройка піктограми програми. Ця опція дозволяє змінювати розмір значків програм на головному екрані та панелі програм, роблячи їх розмір від 80% до 120% від початкового. Однак важливо відзначити, що зміна розміру піктограм програми не означає, що ви зможете розмістити більше ярликів на головному екрані; це визначається налаштуванням розміру сітки програм.

Ще одне велике оновлення в Home Up версії 15.0.01.19 – це доступ до Finder. Після активації цієї функції ви зможете отримати доступ до загальносистемного інструменту пошуку Samsung, відомого як Finder, просто провівши пальцем вниз у будь-якому місці головного екрана або панелі програм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнє оновлення модуля Home Up також покращує налаштування папок. Воно дозволяє змінювати колір тла папок. Також дозволяє регулювати інтенсивність розмиття фону та змінювати розташування значків усередині папок.

ЯК ВСТАНОВИТИ ОСТАННІЙ МОДУЛЬ HOME UP ДЛЯ СМАРТФОНІВ SAMSUNG

Ви можете завантажити останню версію модуля Home Up через магазин Galaxy. Як завжди, ви також можете безпосередньо з програми Good Lock. Однак оновлення поки недоступне для поширення. Якщо ви його не бачите, ви можете завантажити APK з APKMirror.
Модератор Samsung згадав, що модуль Home Up поверне вертикальну скриньку програм на телефонах Galaxy. Однак це не те оновлення, яке включатиме цю функцію. Вам потрібно дочекатися версії One UI 6.1.1, яка, як очікується, вийде разом із Galaxy Z Fold 6 та Flip 6 у липні, щоб побачити повернення вертикальної панелі додатків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.