Топ-7 речей, які дратують в iPhone навіть відданих фанатів Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нещодавно я вирішив запитати у вас у коментарях, що ж вас найбільше бісить в iPhone. І знаєте, що? Я здивувався від кількості відгуків! Ви накидали мені стільки претензій до Apple, що вистачить на цілу посаду.

Реклама

Отже, сьогодні ми з вами розберемо топ-10 найпопулярніших мінусів iPhone, які я знайшов у ваших коментах. І повірте, навіть такий яблучний фанат як я багато в чому з вами солідарний.

Як кажуть, будь-який у тебе айфон, головне – щоб не в кредит! А тепер погнали.

1. Повільна зарядка

Ну що, почнемо з найболючішого – черепашої зарядки iPhone. Серйозно, Apple, ви там знущаєтесь? Андроїд-флагмани вже давно переступили поріг у 100 Вт, а ми досі сидимо на жалюгідних 25 Вт.

Я розумію, що швидка зарядка може шкодити акумулятору, але млинець, коли віддаєш такі гроші за смартфон, хочеться отримати все найкраще.

2. Одноманітний інтерфейс iOS

Скільки можна, Apple? З року в рік одне й те саме! Ви там вже зовсім засиділися у своїх дизайнерських кріслах? Ну додайте ви вже щось нове в інтерфейс iOS, а то нудно. Навіть я, затятий фанат яблучної техніки, починаю потихеньку засинати від цієї похмурої оболонки.

3. Слабкий зум

Ось хто-небудь мені пояснить, навіщо Apple впхнула цей нікчемний 5-кратний зум? Ну серйозно, він ні на що не здатний! Не може сфокусуватися на близькій відстані, постійно перемикається на ширококутну камеру. Краще залишили б чесні 3х і не ганьбилися.

4. Обмеження кастомізації

Це взагалі улюблена тема хейтерів iPhone. Мовляв, на Android можна хоч шпалери з колишніх фоток наставити, а тут Apple все вирішила за тебе. І знаєте, у чомусь я з ними згоден. Невже так важко дати користувачам трохи більше свободи?

Хочу розставити іконки як мені зручно, а не як вирішили дизайнери Купертіно.

5. Записати дзвінок – цілий квест

Серйозно, чому на Android можна в два кліки записати будь-яку розмову, а на iPhone доводиться проходити дев’ять кіл пекла? Підключати спеціальні послуги, змінювати оператора. Ну, невже не можна зробити нормальну вбудовану функцію?

Звичайно, є питання законності, але млинець, залиште вирішувати це користувачеві.

6. 60 Гц у базових моделях

Ну це взагалі фіаско, братику. У 2023 році, коли навіть бюджетні андроїди видають 90 Гц і більше, Apple досі ставить 60-герцеві екрани у базові моделі iPhone. І добре б це була якась прошка, так ні, навіть в актуальній лінійці! Сором, серйозно.

7. Кривий AirDrop

Здавалося б, така крута фішка – перекидати файли повітрям. Але ні, навіть тут Apple примудрилася накосячити. То він взагалі відмовляється працювати, то підвисає на середині передачі, то замість 200 фоток скидає лише 20.

Загалом суцільна лотерея, а не AirDrop.

Висновок

Загалом, як бачите, навіть у такого яблучного фаната, як я, накопичилося чимало претензій до улюбленого бренду. Звичайно, iPhone – все ще один із найкращих смартфонів на ринку, але й у нього є свої болячки, які з роками нікуди не діваються.

А що ви думаєте з цього приводу? Які мінуси iPhone вас дратують найбільше? Діліться своєю думкою у коментарях, буде цікаво почитати. Все, на цьому у мене все побачимося в наступному відео, поки!

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: