Топ-7 речей, які дратують в iPhone навіть відданих фанатів Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно я вирішив запитати у вас у коментарях, що ж вас найбільше бісить в iPhone. І знаєте, що? Я здивувався від кількості відгуків! Ви накидали мені стільки претензій до Apple, що вистачить на цілу посаду.

Отже, сьогодні ми з вами розберемо топ-10 найпопулярніших мінусів iPhone, які я знайшов у ваших коментах. І повірте, навіть такий яблучний фанат як я багато в чому з вами солідарний.

Як кажуть, будь-який у тебе айфон, головне – щоб не в кредит! А тепер погнали.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Повільна зарядка

Ну що, почнемо з найболючішого – черепашої зарядки iPhone. Серйозно, Apple, ви там знущаєтесь? Андроїд-флагмани вже давно переступили поріг у 100 Вт, а ми досі сидимо на жалюгідних 25 Вт.

Я розумію, що швидка зарядка може шкодити акумулятору, але млинець, коли віддаєш такі гроші за смартфон, хочеться отримати все найкраще.

2. Одноманітний інтерфейс iOS

Скільки можна, Apple? З року в рік одне й те саме! Ви там вже зовсім засиділися у своїх дизайнерських кріслах? Ну додайте ви вже щось нове в інтерфейс iOS, а то нудно. Навіть я, затятий фанат яблучної техніки, починаю потихеньку засинати від цієї похмурої оболонки.

3. Слабкий зум

Ось хто-небудь мені пояснить, навіщо Apple впхнула цей нікчемний 5-кратний зум? Ну серйозно, він ні на що не здатний! Не може сфокусуватися на близькій відстані, постійно перемикається на ширококутну камеру. Краще залишили б чесні 3х і не ганьбилися.

4. Обмеження кастомізації

Це взагалі улюблена тема хейтерів iPhone. Мовляв, на Android можна хоч шпалери з колишніх фоток наставити, а тут Apple все вирішила за тебе. І знаєте, у чомусь я з ними згоден. Невже так важко дати користувачам трохи більше свободи?

Хочу розставити іконки як мені зручно, а не як вирішили дизайнери Купертіно.

5. Записати дзвінок – цілий квест

Серйозно, чому на Android можна в два кліки записати будь-яку розмову, а на iPhone доводиться проходити дев’ять кіл пекла? Підключати спеціальні послуги, змінювати оператора. Ну, невже не можна зробити нормальну вбудовану функцію?

Звичайно, є питання законності, але млинець, залиште вирішувати це користувачеві.

6. 60 Гц у базових моделях

Ну це взагалі фіаско, братику. У 2023 році, коли навіть бюджетні андроїди видають 90 Гц і більше, Apple досі ставить 60-герцеві екрани у базові моделі iPhone. І добре б це була якась прошка, так ні, навіть в актуальній лінійці! Сором, серйозно.

7. Кривий AirDrop

Здавалося б, така крута фішка – перекидати файли повітрям. Але ні, навіть тут Apple примудрилася накосячити. То він взагалі відмовляється працювати, то підвисає на середині передачі, то замість 200 фоток скидає лише 20.

Загалом суцільна лотерея, а не AirDrop.

Висновок

Загалом, як бачите, навіть у такого яблучного фаната, як я, накопичилося чимало претензій до улюбленого бренду. Звичайно, iPhone – все ще один із найкращих смартфонів на ринку, але й у нього є свої болячки, які з роками нікуди не діваються.

А що ви думаєте з цього приводу? Які мінуси iPhone вас дратують найбільше? Діліться своєю думкою у коментарях, буде цікаво почитати. Все, на цьому у мене все побачимося в наступному відео, поки!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.