Samsung покаже Galaxy Note 9 влітку через слабкі продажі Galaxy S9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung цього року не вдалася до масштабному оновленню Galaxy S, зберігши в Galaxy S9 дизайн попередника і оновивши «залізо» за рахунок стереодинамиків і подвійної камери в Galaxy S9 +.

На жаль для самої компанії, продажі йдуть не так добре, як їй хотілося б, а тому було прийнято рішення форсувати реліз Galaxy Note 9. Про це повідомляє авторитетне корейське видання Korean Herald з посиланням на декількох інформаторів. Згідно з цими даними, Samsung Display розпочало масове виробництво 6,38 “AMOLED-дисплея для Note 9 в квітні, що на два місяці раніше, ніж звичайно, а темпи продажів Galaxy S9 називається в якості однієї з причин цього рішення.

Іншою причиною традиційно називається реліз iPhone 2018, який відбудеться у вересні. Нарешті, все частіше в Мережі згадується Galaxy X з гнучким екраном і його анонс на MWC 2019, що може пересунути Galaxy S10 на січень. Сам Galaxy Note 9 нібито покажуть не пізніше серпня, а може і зовсім в липні. Що запропонує гаджет на тлі попередників, поки загадка. Samsung відмовилася коментувати цю інформацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.