Honor готується до анонсу нового смартфона Honor 200 Lite

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Днями майбутній смартфон середнього класу HONOR 200 Lite засвітився на сертифікаційній платформі Таїланду NBTC. А тепер у мережі з’явилися його зображення, характеристики та дата анонсу.

Реклама

Згідно з французьким сайтом бренду, смартфон HONOR 200 Lite надійде у продаж у Європі з 25 квітня. На опублікованих зображеннях можна побачити девайс із плоским дисплеєм із вирізом у формі таблетки, що, ймовірно, вказує на наявність подвійної селфі-камери. На задній панелі розташовані дві камери із основним сенсором на 108 Мп.

За даними інсайдерів, HONOR 200 Lite буде оснащений 6,7-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 90 Гц, чіпсетом MediaTek Dimensity 6080, 12 ГБ оперативною і 256/512 ГБ вбудованою пам’яті, а також.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: