Серія Xiaomi Mi 10 отримує оновлення HyperOS, але є нюанс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi впроваджує свою останню версію оболонки HyperOS на свої старі смартфони. Нещодавно ми розповідали про серію Mi 11, яка отримала оновлення HyperOS. Тепер настав час для його попередника, серії Mi 10, отримати HyperOS. Xiaomi підтвердила, що чотирирічна лінійка смартфонів отримає оновлення, і зараз оновлення розгортається для користувачів партіями. Однак є один нюанс, який пов’язаний з появою оновлення HyperOS для серії Mi 10.

Серія Xiaomi Mi 10 була випущена ще в 2020 році і складалася з трьох моделей: Mi 10, Mi 10 Pro та Mi 10 Ultra. Телефони поставлялися з ОС Android 10, а потім отримали кілька оновлень, включаючи MIUI 14 на базі Android 13. Зараз смартфони почали отримувати останнє оновлення HyperOS, але воно також базується на Android 13, а не на новітньому Android 14. Незважаючи на те, що в старому Android 13 є певний підступ, добре, що Xiaomi все ще надає оболонку HyperOS для чотирирічної лінійки.

Оновлення ванільного Mi 10 поставляється з версією прошивки 1.0.3.0.TJACNXM з розміром інсталяційного пакету 4,1 ГБ. У той час як за даними Ithome, моделі Pro і Ultra отримують версії прошивки 1.0.3.0.TJACNXM і 1.0.2.0.TJJCNXM відповідно. Їх розмір становить 4,2 ГБ. Варто зазначити, що це оновлення також містить березневий патч безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ОСНОВНІ МОМЕНТИ ОНОВЛЕННЯ HYPEROS

Як і у випадку з іншими оновленнями HyperOS, оновлення для серії Mi 10 також обіцяє підвищення продуктивності та ефективності. Низькорівнева модернізація покращує використання апаратного забезпечення, а інтелектуальний розподіл ресурсів визначає пріоритети завдань для більш плавної роботи та зниження енергоспоживання. Це призводить до збільшення часу роботи від батареї та підвищення продуктивності. Користувачі отримають більше можливостей для кастомізації, а також свіжі враження від нових анімацій. При цьому оновлення випускається частинами, і користувачі можуть перевірити наявність оновлення в налаштуваннях оновлення програмного забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.