Samsung працює над Galaxy S24 FE, запуск очікується наприкінці 2024 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung Galaxy S24 FE відбудеться, стверджує ще одне джерело. Однак GalaxyClub NL стверджує, що телефон не буде готовий до літа, а замість нього наприкінці 2024 року вийде смартфон Fan Edition.

Реклама

Джерело насправді цитує проект Samsung з кодовою назвою R12, але розумно припустити, що це S24 FE, оскільки R11 був Galaxy S23 FE, R10 – невипущений S22 FE, а R9 – Galaxy S21 FE.

Якщо Samsung вирішить дотримуватися свого минулорічного плану, ми можемо побачити запуск Galaxy S24 FE на деяких ринках в останні тижні 2024 року, а більш широке розширення – на початку 2025 року.

Закінчення розробки телефону означає, що в найближчі місяці слід очікувати більше витоків. Ми будемо тримати вас в курсі подій.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgsmarena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: