Huawei Mate 20 на рендерах з 4-ма камерами виглядає дивно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пам’ятайте прем’єру Huawei P20 Pro, коли багато людей дивувалися третій камері?

Тепер в мережі з’явилося відео, яке демонструє концептуальний зовнішній вигляд Huawei Mate 20, який згідно Concept Creator, отримає чотири камери!

Три камери – це багато, а чотири – це зайве

Після виходу флагманської моделі Huawei в мережі з’явилося багато жартів на тему майбутніх смартфонів. Свої три копійки докладає навіть Xiaomi, показавши модель Mi А1 з 6 камерами. Користувачі створювали власні варіанти нових пристроїв.

Хоча прем’єра Huawei Mate 20 (або як буде називатися цей телефон) очікується на четвертий квартал цього року, то здогади на його тему з’являються вже зараз. Відповідно до концепції, Mate 20 отримає дуже тонкі рамки з боків і трохи більше у верхній і нижній частині екрана.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ззаду концепції виявилися 4 камери з світлодіодним спалахом. По краях виявилися кнопки живлення, гучності, а також (швидше за все), фізична кнопка для спуску затвора камери (до речі, мене дивує, що виробники не вирішуються на таке рішення).

3.5 мм аудіовхід відсутній, а за підключення і зарядку відповідає роз’єм USB-C. За словами дизайнерів, може з’явитися кілька варіантів колірних рішень – сірий, червоний, синій і бірюзовий. Помітити можна, що сканер відбитків пальців знаходиться під дисплеєм.

Звичайно, як я вже згадував на початку, це тільки концептуальна графіка із зображенням Huawei Mate 20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.