Samsung One UI 7 на базі Android 14 – що на нас чекає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні ми з вами поговоримо про те, що на нас чекає цікавого в оновленні One UI 7 на базі Android 14 для смартфонів та планшетів Samsung. Дочитуйте до кінця. Наприкінці знайдете конкурс із призами!

Samsung додає в Galaxy AI 7 мов та 5 діалектів, у тому числі російську

Смартфони серії Galaxy S24 представили Galaxy AI з One UI 6.1, набір корисних функцій на базі штучного інтелекту, включаючи Live Translate, Interpreter, Chat Assist, Note Assist, Transcript Assist та Browsing Assist, які компанія вже розширила до більш старих версій смартфонів та планів. Більшість цих функцій підтримують до тринадцяти мов.

Що ж, південнокорейський технологічний гігант тепер додає підтримку більшої кількості мов та діалектів у Galaxy AI, щоб зробити цю функцію доступною для людей у ​​більшій кількості регіонів у всьому світі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Samsung , навесні 2024 року в Galaxy AI буде додано підтримку трьох мов: арабської, індонезійської та російської, а також трьох діалектів: австралійської англійської, кантонського діалекту та канадської французької. Крім того, пізніше цього року компанія додасть у набір функцій штучного інтелекту підтримку чотирьох мов: румунської, турецької, голландської та шведської, а також двох діалектів: традиційної китайської та європейської португальської.

One UI 7 може отримати одну з найпопулярніших функцій панелі програм

One UI – один з найбільш налаштованих скінів Android. Однак у ньому відсутні деякі функції, про які давно просили користувачі смартфонів та планшетів Galaxy. Одна з цих функцій включає опцію вертикального прокручування панелі програм.

За словами представника компанії, що відповідає за розробку Good Lock, у наступній великій версії One UI з’явиться опція вертикального прокручування в панелі програм.

Нещодавно цю функцію було видалено з модуля Home Up Good Lock, і тепер ми знаємо, чому.

Коли вийде One UI 7?

Google нещодавно випустила Android 15 Beta 1 і до Google I/O 2024 у травні будуть випущені додаткові бета-версії. Через кілька місяців/тижнів після Google I/O 2024 Samsung може відкрити бета-програму One UI 7.0 для Galaxy S24 та інших телефонів. Стабільна версія One UI 7.0 на базі Android 15 може бути випущена у четвертому кварталі цього року.

Ближче до релізу буде з’являтися більше подробиць про нові функції One UI 7. Ми обов’язково про них повідомимо, так що підписуйтесь на канал.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.