Складаний смартфон від Google може вийти під назвою Pixel 9 Pro Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2021 році Google вперше представила світові свою лінійку складних телефонів з виходом на ринок моделі Pixel Fold, і це стало справжнім проривом у світі мобільних технологій. З того часу компанія продовжує розвивати цю ідею і вже займається розробкою наступного покоління складних пристроїв, яке спочатку анонсовано як Pixel Fold 2, але останні чутки стверджують, що цей пристрій буде представлений під назвою Google Pixel 9 Pro Fold.

З розслідувань AndroidAuthority можна зробити висновки, що Google готує до випуску четвертий пристрій із лінійки Pixel 9, яким, за повідомленнями, стане складний телефон. З витоків з’явилися закодовані імена для пристроїв – “токай” та “кайман”, що означають, швидше за все, Pixel 9 та Pixel 9 Pro відповідно.

Цікаві дані також стосуються кодових найменувань “Комодо” та “комета”, присвоєних моделям Pixel 9 Pro XL та Pixel 9 Pro Fold. Спостерігачі також звернули увагу на згадку цих імен у програмному забезпеченні поточних пристроїв серії Pixel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звіти показують, що наступний складний пристрій від Google, Pixel 9 Pro Fold або Pixel Fold 2 працюватиме на чіпі Tensor G4, що обіцяє високу продуктивність. Витоку рендерів проливають світло на дизайн пристрою, який, мабуть, більше відповідатиме стилістиці та естетиці моделей серії Pixel 9.

Згідно з попередніми твердженнями, Pixel 9 Pro Fold буде володіти внутрішнім складним екраном у розмірі 8,02 дюйми і верхнім дисплеєм 6,29 дюйми. Пристрій планується забезпечити 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5, 256 ГБ внутрішнього сховища на базі технології UFS 4.0 та штучним інтелектом помічника Pixie AI. Тепер, коли з’явилася інформація про те, що ця модель стане частиною лінійки смартфонів Pixel 9, очікується, що офіційний анонс може відбутися у жовтні поточного року, приковуючи до себе увагу цінителів технологій та інновацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.