Аналог MagSafe для Android виявився кращим, ніж у Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидка зарядка сьогодні є буденністю. При цьому технології в цьому напрямку продовжують розвиватися. Чудовим прикладом тому є аналог Magsafe для гаджетів з операційною системою Android, представлений компанією Infinix, який демонструє параметри, що вищі, ніж у розробки від Apple.

Магнітна зарядка для Android

Нова швидка зарядка від Infinix створена на базі фірмової технології AllRound FastCharge2.0. Її працездатність забезпечує чіп CheetahX1, а реалізована вона в смартфонах нової серії Infinix NOTE40. Даний чіп відповідає за безпечне визначення напруги і гранично точне визначення потужності, а також універсальну підтримку різних сценаріїв, за рахунок чого забезпечується максимальна ефективність зарядки і вражаючий рівень безпеки.

Фірмові гаджети нової лінійки Infinix здатні заряджатися з потужністю 100 Вт. При цьому 50% ємності штатного АКБ заповнюється за вісім хвилин, тоді як самі смартфони забезпечуються батареями підвищеної щільності, які витримують до 1600 повних циклів зарядки, зберігаючи 80% ресурсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У нових пристроях Infinix реалізовано опцію ExtremeTempTech, яка відповідає за високу ефективність зарядки телефону в умовах низьких температур навколишнього середовища. Ще однією цікавою особливістю цих гаджетів можна назвати BypassCharging 2.0.

Ця технологія відфільтровує струм, роблячи так, щоб АКБ пристрою не заряджався в процесі гри, коли пристрій підключено до джерела живлення. У подібних ситуаціях вся енергія перенаправляється прямо на обчислювальні потужності, а тому батарея не гріється, і не підвищується температура самого девайса.

Магнітна зарядка для Андроїд вирізняється ще й фірмовою технологією зворотної зарядки, що дає змогу заряджати інші ґаджети як дротовим, так і бездротовим способом на швидкості до 10 Вт. Підтримка протоколу PD 3.0 дає можливість заповнювати заряд акумуляторів лептопів за допомогою зарядного пристрою смартфона, що робить останнє універсальним рішенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.