Представлено розумний чохол для iPhone із додатковою кнопкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонсовано BANG!CASE – перший у світі чохол для iPhone з додатковою кнопкою дії, яка розташована під кнопкою ввімкнення і дає змогу здійснювати будь-які дії на смартфоні швидше.

Поодинокі, подвійні або довге натискання на кнопку чохла можна запрограмувати майже на будь-яку дію. Наприклад, можна зробити скріншот, запустити камеру, увімкнути ліхтарик, викликати “Сірі”, почати запис екрана або переключитися між нещодавно запущеними додатками.

Виробник заявляє, що кнопка в чохлі BANG!CASE сумісна з 80% додатків в App Store. Підключення бампера до iPhone відбувається по Bluetooth. Також аксесуар підтримує MagSafe для бездротової зарядки смартфона і самого чохла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

via GIPHY

В iPhone 15 Pro і 15 Pro Max вже є схожа функціональна кнопка. Вона прийшла на зміну тумблеру беззвучного режиму і розташована над кнопками регулювання гучності. Однак клавіша дає змогу здійснювати обмежену кількість дій. Очікується, що вся лінійка iPhone 16 отримає ще одну кнопку, яка відповідатиме за функції камери. Чохол BANG!CASE частково перетворює нинішні моделі iPhone на прийдешній iPhone 16.

Кейс BANG!CASE випущений для iPhone 14, 14 Pro, 15 і 15 Pro. Ціна – 40 доларів. Уже запущено збір коштів на KickStarter і якщо потрібна сума набереться, аксесуар надійде в продаж уже в червні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.