Стало відомо коли Apple додасть RCS в iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У листопаді минулого року Apple зробила несподівану заяву, підтвердивши, що RCS прийде на iPhone у 2024 році. Це те, на що користувачі iPhone і Android чекали роками, але була одна невеличка проблема: Apple так і не сказала, коли саме у 2024 році з’явиться RCS. Завдяки Google, ми тепер маємо уявлення про те, коли RCS з’явиться на iPhone.

Як помітили 9to5Google, на сайті Android нещодавно з’явилася нова сторінка, присвячена Google Messages. Якщо ви натиснете на кнопку “Подивитися більше можливостей” у розділі, що розповідає про RCS, то побачите розділ під назвою “Кращий обмін повідомленнями для всіх” з наступним текстом: “Apple оголосила, що прийме RCS восени 2024 року. Щойно це станеться, це означатиме поліпшення якості обміну повідомленнями для всіх”.

Коли Apple оголосила про підтримку RCS у листопаді, було сказано лише, що RCS з’явиться “пізніше наступного року”. Заява Google про те, що це станеться восени, не дає точної дати, але зате дає змогу визначити більш стислі терміни випуску. Якщо плани Apple не зміняться найближчим часом, це означає, що ми повинні очікувати появи RCS на iPhone у вересні, жовтні або листопаді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це означає, що RCS майже напевно стане частиною майбутнього оновлення Apple iOS 18. Очікується, що Apple анонсує iOS 18 під час WWDC 2024 у червні цього року, а публічний реліз, імовірно, співпаде із запуском iPhone 16 у вересні. Можливо, нам доведеться почекати до “точкового” оновлення, такого як iOS 18.1 або iOS 18.2, але воно не повинно вийти за рамки цього.

Коли RCS з’явиться на iPhone, листування між iPhone і телефонами Android стане набагато зручнішим, ніж сьогодні. RCS зробить розмови з користувачами Android дуже схожими на розмови в iMessage, додавши такі речі, як індикатори набору тексту, квитанції про прочитання, обмін фотографіями з високою роздільною здатністю, поліпшені групові чати і багато іншого. До осені ще далеко, але світло в кінці тунелю вже видно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.