One UI 6.1 вийде на початку травня разом із Galaxy AI для флагманів 2022 і 2021 років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung нарешті підтвердила , що функції Galaxy AI з’являться на флагманських смартфонах Galaxy, випущених у 2022 та 2021 роках. Також було підтверджено, що ці пристрої отримають One UI 6.1 з травня.

Однак є одна проблема: пристрої, випущені в 2021 році, отримають лише дві функції штучного інтелекту. Однією з них буде Google Circle для пошуку, а іншою – Magic Rewrite. Magic Rewrite, швидше за все, відноситься до Chat Assist, функції Galaxy AI, яка дозволяє змінювати стиль і тон повідомлень за допомогою клавіатури Samsung.

Пристрої, випущені в 2022 році, отримають самі функції штучного інтелекту, що і Galaxy S23 FE, тобто вони отримають всі функції, крім Instant Slo-mo. Instant Slo-mo дозволяє уповільнювати будь-яке відео, натиснувши та утримуючи екран, і, мабуть, вона надто важка для процесорів Exynos та Snapdragon, які Samsung використовувала у флагманських пристроях до 2023 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами модератора спільноти Samsung Korea, яка розкрила цю інформацію, ось флагмани 2021 і 2022 років, які отримають Galaxy AI з One UI 6.1:

  • Серія Galaxy S21
  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Flip 3
  • Серія Galaxy S22
  • Galaxy Z Fold 4
  • Galaxy Z Flip 4
  • Серія Galaxy Tab S8

Що стосується дати випуску, всі ці пристрої отримають One UI 6.1 десь на початку травня. Терміни “початку травня” можуть бути специфічними для Кореї, і оновлення може почати поширюватися на деяких ринках цього місяця, хоча зараз нічого не можна сказати напевно, і нам доведеться почекати, поки Samsung розкриє додаткову інформацію про свої плани випуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.