У WhatsApp з’являться нові нотатки: подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У месенджері WhatsApp скоро з’явиться нова функція. Користувачам дозволятимуть писати нотатки та прикріплювати їх до певного контакту. Про це повідомляють експерти порталу WABetaInfo.

Нотатки, прикріплені до контакту, дозволять користувачам писати важливу інформацію про співрозмовників. У нотатках можна буде підписати, що це за людина, наприклад, “друг дружини, познайомилися, гуляючи парком, день народження в листопаді, любить пельмені, собачник”. Комусь буде важливо написати в нотатках про пам’ятні дати (дні народження або річниці тощо).

Щоб написати нотатку до контакту у WhatsApp, потрібно зайти в чат із потрібною вам людиною. Потім натисніть на її ім’я або аватарку зверху і під трьома кнопками “Аудіо”, “Відео”, “Пошук” натисніть на порожнє поле. Це і є нотатки, в яких можна писати все що завгодно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співрозмовник не побачить, що ви написали про нього. Зміст бачитимете тільки ви. Поки що нотатки у WhatsApp доступні бета-тестувальникам і деяким власникам бізнес-акаунтів. Протягом року функція стане доступна всім користувачам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.