Vivo X100 Ultra – це вдосконалена версія X100 та X100 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шанувальники Vivo з нетерпінням чекають появи X100 Ultra, який стане першим флагманським телефоном компанії на базі чіпа Snapdragon 8 Gen 3. У новому повідомленні на Weibo надійний тайпстер Digital Chat Station поділився деякими подробицями про дизайн пристрою, не називаючи його назви.

Виходячи з останнього повідомлення DCS на Weibo, можна сказати, що порівняно з X100 і X100 Pro, X100 Ultra отримає невеликі зміни в дизайні, наприклад, продовжить використовувати великий круглий модуль камери й екран із вигнутими краями. Скляна задня панель пристрою на дотик нагадує оксамит AG, який пропонує високоякісну матову текстуру зі зменшеною кількістю відблисків. Вага Vivo X100 Pro становить 225 грамів. За останніми даними, аналогічну вагу має і X100 Ultra.

Крім того, компанія DCS заявила, що співпраця Vivo з Zeiss та застосування ексклюзивних покриттів, що були помічені в моделях X100 та X100 Pro, збереглися і в X100 Ultra. Повідомлялося, що Vivo відмовиться від бренду Zeiss на наступному поколінні флагманів серії X. Крім того, повідомлялося, що майбутній телефон Vivo з процесором Snapdragon 8 Gen 3 буде представлений як телефон серії X200.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак тепер компанія DCS заявила, що кобрендинг продовжиться і для майбутнього пристрою. Це означає, що він стане частиною серії X100 і, найімовірніше, називатиметься Vivo X100 Ultra, що покладе край чуткам про брендинг X200. Що стосується запуску, то очікується, що X100 Ultra дебютує разом з X100s і X100s Pro в травні в Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.