Huawei Pura 70 – конфігурації пам’яті та кольори

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже давно ходять чутки про те, що бренд Huawei працює над смартфонами серії Huawei P70, і в мережі з’явилося багато подробиць про серію, що відбудеться. Схоже, бренд приготував сюрприз для своїх користувачів: він офіційно оголосив, що довгоочікувана серія P70 тепер перейменована на серію Pura 70.

Напередодні цього оголошення типстер Digital Chat Station поділився деякими важливими деталями, що стосуються нової серії Pura 70.

За чутками, серія Huawei Pura 70 включає чотири моделі – Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ і Pura 70 Ultra. У своєму останньому повідомленні Weibo тайстер розкрив конфігурації пам’яті і колірні варіанти всіх цих моделей. Huawei Pura 70 буде поставлятися з конфігураціями 12 ГБ/512 ГБ пам’яті та варіантами забарвлення – Ice crystal blue, Feather Black, Snowy White та Sakura Rose Red. Повідомляється, що Huawei Pura 70 Pro буде поставлятися в конфігураціях з 12 ГБ/512 ГБ і 12 ГБ/1 ТБ пам’яті, а також у таких варіантах кольорів, як Snowy White, Roland Purple і Feather Black.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei Pura 70 Pro+ буде доступний у конфігураціях з 16 ГБ/512 ГБ/16 ГБ/1 ТБ пам’яті та варіантах кольору – Light Woven Silver, String White, Phantom Black та Lezhen edition. Остання модель серії, Huawei Pura 70 Ultra, як стверджується, надійде у продаж у конфігурації з 16 ГБ/1 ТБ пам’яті та варіантах забарвлення – керамічний білий та керамічний чорний.

За даними джерела, нова серія Huawei Pura 70 вже розповсюджується в офлайн-каналах. Оскільки бренд офіційно анонсував серію, очікується, що дата запуску Huawei Pura 70 скоро стане відома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.