Відомі усі гаджети, які Samsung представить у цьому році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Техноблогер під ніком PandaFlash опублікував неофіційний список майбутніх анонсів Samsung на цей рік і початок наступного, який виглядає правдоподібним. Якщо вірити джерелу, новинок буде чимало, а дві з них стануть першими у своєму роді пристроями бренду.

Як стверджує інсайдер, на липень 2024-го у компанії заплановано анонс складних смартфонів Galaxy Z Fold6, Flip6 і Galaxy Fold Ultra. Приблизно в той самий час мають бути представлені бездротові навушники Galaxy Buds 3, смарт-годинник Galaxy Watch 7 і розумна каблучка Galaxy Ring.

Далі за списком значаться гаджети “народної” серії Fan Edititon – смартфони Galaxy S24 FE, Galaxy Z Flip FE і Galaxy Z Fold FE, смарт-годинник Galaxy Watch FE, навушники Galaxy Buds 2 FE і планшет Galaxy Tab S10 FE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За ними, за даними джерела, підуть планшети Galaxy Tab S10, гарнітура змішаної реальності Galaxy XR, ноутбук Galaxy Book 4 Edge і лінійка нових флагманів Galaxy S25, прем’єра яких очікується на початку 2025 року. Точні дати поки що не повідомляються. Сама компанія Samsung інсайдерську публікацію не коментувала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.