Нова версія Samsung Galaxy S24 може з’явитися найближчим часом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung може незабаром додати новий телефон до флагманської лінійки Galaxy S24. Слідом за Galaxy S24, S24 Plus і S24 Ultra, випущеними на початку цього року, Samsung, схоже, готується до випуску Galaxy S24 FE.

Згідно зі звітом The Elec, чіпи драйверів для Galaxy S24 FE вже перебувають у масовому виробництві в одного з постачальників Samsung, що натякає на швидкий реліз. Для довідки, Galaxy S23 FE був анонсований у жовтні 2023 року, але у звіті стверджується, що Galaxy S24 FE може бути запущений цього літа – між червнем і серпнем. У звіті додається розпливчаста цифра, що Samsung планує масове виробництво Galaxy S24 FE “мільйонами”.

Серія FE зазвичай являє собою зменшену версію останнього флагмана Galaxy S, але з більшим дисплеєм. Раніше ненадійне джерело стверджувало, що Galaxy S24 FE працюватиме на чипсеті Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 або Exynos 2400 (залежно від регіону). Однак історично склалося так, що серія FE оснащується трохи старішими чіпами, ніж флагманські побратими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виходячи з цього, ми можемо припустити, що Galaxy S24 FE може працювати на нещодавно анонсованому Snapdragon 8s Gen 3 – це дасть телефону новітні обчислювальні можливості, але не зрівняється з флагманами серії S24. Більше про Galaxy S24 FE відомо дуже мало.

Galaxy S23 FE мав більший дисплей, менш продуктивні камери, процесор, що на рік старший, і більш ємний акумулятор, ніж Galaxy S23. Аналогічно можна очікувати від Galaxy S24 FE менш преміальної збірки, потрійної задньої камери, більшого акумулятора та захисту від води і пилу за стандартом IP68.

Galaxy S24 FE, найімовірніше, конкуруватиме з OnePlus 12R і майбутнім Google Pixel 8a. Очікується, що його ціна складе близько 600 доларів, що на 200 доларів менше, ніж у Galaxy S24.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.