Нова лінійка iPhone 16 від Apple очікується на початку вересня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, компанія Apple планує представити свою нову лінійку смартфонів iPhone 16 на початку вересня цього року. У серію увійдуть чотири моделі: iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro і 16 Pro Max.

Очікується, що зовнішній вигляд нових iPhone 16 буде схожий з поточними моделями iPhone 15. Однак ключові зміни, мабуть, торкнуться програмного забезпечення. Передбачається, що Apple представить операційну систему iOS 18 на щорічній конференції WWDC 10 червня.

Одним із головних очікувань користувачів щороку є нові кольори iPhone. Цього року на нас чекає цілих 11 варіантів забарвлень. Лінійка iPhone 16 і 16 Plus буде доступна в 7 кольорах, включно з класичними космічним чорним і білим, а також двома новими – сірим і рожевим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для флагманських моделей iPhone 16 Pro і 16 Pro Max Apple планує запропонувати 4 кольори. Ключова відмінність – більш глянсове оздоблення титанового корпусу порівняно з матовою текстурою iPhone 15 Pro.

Крім того, очікується, що габарити Pro-версій iPhone 16 будуть трохи більшими, ніж у попереднього покоління – приблизно на 0,2 дюйма. Однак інших серйозних зовнішніх змін не передбачається.

Основні нововведення, найімовірніше, будуть реалізовані на внутрішньому технічному рівні, зокрема за допомогою ексклюзивних функцій штучного інтелекту в iOS 18. Однак подробиці поки що невідомі.

До офіційного анонсу iPhone 16 залишається менше 5 місяців, тож зовсім скоро ми дізнаємося всі подробиці про новинки від Apple.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.