Серія Huawei P припинила існування: що прийде на заміну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор Huawei Consumer Business Group Юй Чендун оголосив, що бренд більше не випускатиме смартфони серії P. Неймінг буде оновлено. Змінена назва вже відома – Huawei Pura. Про це повідомляє Huawei Central.

Pura в перекладі з іспанської означає “чистий” або “красивий”. Слово символізує чистоту, красу та якість смартфонів Huawei. Усі гаджети, які мали вийти з найменуванням Huawei P, будуть випущені під новою назвою. Таким чином, моделі лінійки Huawei P60 стануть останніми у своєму роді. Їхні наступники називатимуться Huawei Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+, Pura 70 Ultra, припускає джерело.

Під час виступу гендиректор Huawei Consumer Business Group подякував усім фанатам лінійки Huawei P, що минає, і розповів кілька фактів про її історію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“У 2012 році ми випустили мобільні телефони Huawei серії P. За останні 12 років сотні мільйонів споживачів використовували наші продукти, щоб закарбувати незліченні чудові моменти і закарбувати красу життя. <…> Ми використовуємо інноваційні технології, щоб розширити межі мобільного оброблення зображень, об’єднати мистецтво і культуру та створити унікальну систему оброблення зображень Huawei XMAGE. Серія P одна за одною очолювала тенденції дизайну в галузі, піднімаючи технологічну естетику на нову висоту”, – каже Юй Чендун.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.