iPhone SE 4 отримає OLED-дисплей і буде схожий на iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Нгуєн Фі Хунг розкрив передбачувані специфікації майбутнього бюджетного смартфона Apple, iPhone SE 4, його слова передає Лента.ру. Це значна відмінність від попередніх поколінь, оскільки четверте покоління SE, як очікується, вперше в лінійці буде оснащено OLED-дисплеєм.

З чуток, iPhone SE 4 буде оснащений 6,1-дюймовим LTPS OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1080 пікселів і стандартною частотою оновлення 60 Гц. Живити пристрій буде новітній чип A16 Bionic, той самий, що використовується в iPhone 15-ї серії. Він також буде оснащений 6 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і модемом Snapdragon X70.

З точки зору дизайну iPhone SE 4 буде дуже схожий на iPhone 13. Для забезпечення безпеки в ньому буде система Face ID.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точної роздільної здатності основної камери поки що не розкривають, але Нгуєн Фі Хунг припускає, що в ній використовуватимуть сенсор IMX503. Крім того, iPhone SE 4 отримає акумулятор ємністю 3279 мАг з підтримкою 20-ватної швидкої зарядки.

Точна дата виходу iPhone SE 4 залишається під питанням. Попередня модель iPhone SE з’явилася навесні 2022 року, а оригінальний SE дебютував у 2016 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.