Компанія Huawei може випустити нову серію смартфонів Mate 70 у жовтні цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei, за чутками, планує випустити нову серію смартфонів Mate 70 у жовтні цього року. Основними особливостями цих моделей будуть оновлений чипсет Kirin і поліпшені можливості обробки зображень. Наразі детальна інформація про новий чипсет не розкрита, але Huawei, ймовірно, прагне створити найсучасніший процесор на ринку.

Новий чипсет Kirin, який буде використовуватися в серії Mate 70, може стати першим 5-нм процесором Huawei, який замінить поточний Kirin 9000S. З огляду на успіх серії Mate 60, яка була випущена в минулому році і отримала позитивні відгуки завдяки Kirin 9000S, Huawei, швидше за все, має намір зберегти свою позицію на ринку за допомогою нової серії Mate 70. Можливо, новий чипсет буде трохи модифікованою версією Kirin 9000S або абсолютно новим процесором.

Крім цього, повідомляється, що флагманські моделі серії Mate 70 повністю відмовляться від операційної системи Android і поставлятимуться з власною операційною системою HarmonyOS від Huawei. Хоча Huawei не постачає свої телефони за межі Китаю і обмежує використання Google-додатків, цей факт не сильно вплине на користувачів, оскільки вони зможуть використовувати місцеві додатки і сервіси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.