Redmi Turbo 3 вийде за межами Китаю під назвою Xiaomi POCO F6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 Пройшло всього кілька днів з того часу, як компанія Xiaomi випустила смартфон Redmi Turbo 3, свій другий пристрій на базі нового чіпсету Snapdragon 8s Gen 3 після моделі CIVI 4 Pro. Як і CIVI 4 Pro, Redmi Turbo 3 поки що доступний тільки в Китаї, де Xiaomi також продає версію Harry Potter Edition.

Тим не менш, за множиною попередньої інформації можна припустити, що Xiaomi планує представити більше варіантів Redmi Turbo 3 для інших ринків.

 Варто зазначити, що ці варіанти раніше були виявлені в базі даних IMEI під номерами «24069PC21G» та «24069PC21I», як глобальний та індійський варіант Redmi Turbo 3 (24069RA21C) відповідно. Тепер різні джерела повідомляють, що Xiaomi додала номер індійської моделі HyperOS. Як і очікувалося, компанія запропонує Redmi Turbo 3 на міжнародному ринку під назвою POCO F6, ймовірно, з практично незмінними характеристиками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 Схоже, що Xiaomi також створила додаткове видання з коміксів Marvel. Як показано на знімку екрана нижче, HyperOS містить посилання не тільки до POCO F6, але і до POCO F6 Deadpool Edition. Обмежені Індією загальні номери моделей (24069PC21I) та номери моделей peridot_in вказують на модель POCO F6 Deadpool Edition, що включає ті ж компоненти, що і стандартний POCO F6. Судячи з більш ранніх чуток, POCO F6 надійде у продаж у липні, можливо, спочатку в Індії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.