Samsung може випустити оновлення One UI 6.1 для старіших телефонів наступного тижня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представивши Galaxy S24 з новою версією призначеного для користувача інтерфейсу One UI 6.1, компанія Samsung підтвердила, що цей новий варіант програмного забезпечення на базі Android, що вирізняється інтеграцією нових функцій штучного інтелекту, з’явиться і на пристроях попереднього покоління.

І знову Samsung виконує обіцяне: після того, як на початку місяця оновлення One UI 6.1 було випущено для моделей Galaxy S23, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 та Galaxy Tab S9, корейський гігант планує наступного тижня поширити його і на більш старі моделі телефонів.

One UI 6.1 з’явиться на Galaxy S22, Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4 та Galaxy A54 5G наступного тижня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє SamMobile, відомий інформатор Тарун Ватс нещодавно опублікував пост у X, в якому розповів, що виявив на серверах Samsung, що висококласні телефони 2022 року та деякі середньобюджетні телефони 2023 будуть оновлені до One UI 6.1 дуже скоро.

Очікується оновлення One UI 6.1 для наступних пристроїв наступного тижня в Кореї, Індії, Азії та Європі:

  • Galaxy S22
  • Galaxy Z Fold4
  • Galaxy Z Flip4
  • Galaxy A54

Отже, згідно з цією інформацією, Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4 та Galaxy A54 5G почнуть отримувати оновлення One UI 6.1 наступного тижня.

Як підтвердив Ватс, оновлення до One UI 6.1 з’явиться наступного тижня на моделях цих пристроїв у різних регіонах світу, включаючи Європу, Азію, Індію та Корею.

Однак варто відзначити, що корейська компанія вже підтвердила, що у версії One UI 6.1, яка з’явиться на цих телефонах, не буде Galaxy AI, набору функцій із підтримкою штучного інтелекту, пов’язаного з рідними програмами Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.