Samsung Galaxy S24 Ultra отримає більше поліпшень камери в майбутньому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли Samsung випустила Galaxy S24, він мав кілька проблем з камерою. Ці проблеми було виправлено з першим оновленням програмного забезпечення. Пізніше, у квітні, з’явилося ще одне оновлення, яке покращує камеру. Однак, ще не всі проблеми з камерою усунуті. Але, як повідомляється, ці недоліки будуть виправлені у найближчому оновленні програмного забезпечення.

За даними @ UniverseIce , Samsung випустить ще одне оновлення для Galaxy S24 Ultra, щоб виправити проблеми з камерою, що залишилися. Ці покращення включатимуть якість телеоб’єктива, точність балансу білого та зменшення аномального червоного кольору, що з’являється на деяких зображеннях.

Проте джерело повідомляє, що Samsung не вказала конкретні терміни випуску оновлення. Однак, ми можемо очікувати, що оновлення вийде в травні чи червні 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У попередньому оновленні Samsung виправила проблеми з балансом білого та експозицією. Galaxy S24 Ultra мав тенденцію переекспонувати зображення, тому яскраві області та джерела світла здавалися засвіченими. Samsung також покращила якість зображення в умовах низького освітлення та точність кольору у додатку камери Expert RAW. Чіткість тексту на збільшених знімках також було покращено в оновленні за квітень 2024 року. Instant Slo Mo тепер підтримує відео зі співвідношенням сторін 1:1 та роздільною здатністю всього 480 x 480 пікселів.

У попередньому оновленні Samsung також покращила якість зображення камери Galaxy S24 та Galaxy S24+. Проте все ще недосконало, і камера може стабілізуватись у наступних кількох оновленнях. Samsung також перейшла на більш природні кольори та обробку на Galaxy S23 Ultra з оновленням One UI 6.1, випущеним минулого тижня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.