Categories: Смартфони

Samsung Galaxy Note 9: дата презентації та початок продажів

Share

Продажі смартфонів Galaxy S9 і Galaxy S9 + виявилися далеко не такими високими , як очікувало керівництво компанії Samsung, тому китайська корпорація прийняла рішення про зміну своєї бізнес-стратегії. Авторитетний ресурс Gizmochina сьогодні, 18 травня 2018 року, озвучив дату презентації та початку продажів нового флагмана під фірмовим брендом, яким стане Samsung Galaxy Note 9.

Джерело з посиланням на своїх власних інформаторів пише, що Samsung Galaxy Note 9 буде представлений публіці на один місяць раніше, ніж торішня модель. Це означає презентацію новинки в кінці липня, а не серпня. За рахунок цього на полиці магазинів флагман південнокорейського бренду потрапить значно раніше. Експерти очікують його поява в продажу в Європі, США, Південній Кореї, Китаї вже в середині серпня.

Журналісти запевняють, що більш ранній анонс Samsung Galaxy Note 9 допоможе цьому смартфону зміцнитися на ринку до того моменту, коли Apple представить свої фірмові мобільні пристрої нового покоління, а станеться це в вересні нинішнього року. Новинка не зможе похвалитися повноцінною сканером особи 3D Face або ж вбудований в дисплей сканером відбитків пальців, тому нічим особливим здивувати вона не зможе.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Samsung Galaxy Note 9 по своєму зовнішньому вигляду виявиться майже точною копією минулорічної моделі. Єдине, що може змінитися – розташування камери. Якщо в нинішньому флагмані вона має горизонтальне розташування, то в новинці вона може виявитися розташована вертикально, як в iPhone X і Galaxy S9 +. Прямо «з коробки» на новий флагман південнокорейської корпорації буде встановлена операційна система Android 8.1 Oreo з підтримкою функції Project Treble і фірмовою графічною оболонкою Samsung Experience 9.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024