За чутками, iPhone 16 Plus буде представлений у 7 кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 16 Plus може бути представлений у семи колірних рішеннях, які або ґрунтуються на наявних п’яти кольорах стандартної лінійки iPhone 15, або переосмислюють їх у новому забарвленні, якщо вірити новим чуткам з Китаю.

За даними джерела на Weibo, майбутня більша 6,7-дюймова модель iPhone 16 Plus постачатиметься в наступних кольорах, порівняно з кольорами, доступними нині для iPhone 15 Plus:

Автор витоку не надав жодного додаткового контексту, крім назви моделі, тому неясно, чи є передбачувані колірні варіанти повністю або частково ексклюзивними для iPhone 16 Plus, або ж вони будуть доступні як для iPhone 16, так і для його більшого аналога. З огляду на те, що обидві моделі, як очікується, будуть ідентичні, за винятком різниці в розмірах, остання можливість видається найбільш імовірною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це перший слух, який ми отримали про потенційні кольори для стандартних моделей iPhone 16, а автор витоку не має великого послужного списку, тому наведені вище кольори чекають підтвердження від інших джерел, перш ніж ми зможемо вважати їх достовірними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.