Чутки: новий колір для iPhone 15 не з’явиться цього року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Apple зазвичай представляє нові колірні варіанти iPhone навесні, щоб збільшити продажі пристрою в середині циклу, зберігаючи його актуальним для споживачів у той час, коли до запуску наступного покоління залишається ще шість місяців.

Реклама

Останніми роками компанія часто використовує цю тактику. У 2017 і 2018 роках вона випустила червоні версії iPhone 7 і iPhone 8 в середині циклу, відповідно. Потім, у 2021 році, Apple додала фіолетовий колір у моделі iPhone 12 і iPhone 12 mini до весняного сезону наприкінці квітня.

У березні 2022 року лінійка iPhone 13 отримала нову зелену версію, а того ж місяця минулого року випустила iPhone 14 і iPhone 14 Plus у новому жовтому кольорі. Кожен запуск нового кольору супроводжувався значною рекламною кампанією, щоб привернути нових покупців і тих, хто не здійснив покупку в кінці минулого року, після презентації. Однак цього року все може бути інакше.

Реклама

За даними китайського ресурсу Instant Digital, у iPhone 15 не буде нової весняної колірної гами. Варто також зазначити, що Apple вже випустила кілька чохлів для iPhone і ремінців для Apple Watch у свіжих колірних рішеннях. Оновлені аксесуари з’явилися після випуску нового MacBook Air на початку березня. У попередні роки такий крок часто супроводжувався появою нового кольору для iPhone.

Навіщо Apple відмовлятися від можливості підвищити продажі в середині циклу, не зовсім зрозуміло, тому поки що варто сприймати цю чутку з часткою сумніву. Затримки у виробництві, як повідомляється, відтермінували випуск нових iPad на травень, і компанія, як очікується, не проводитиме захід з нагоди випуску пристроїв, але поява нового кольору для iPhone завжди може відбутися окремо у вигляді прес-релізу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ