У мережу злили характеристики складного Xiaomi Mix Fold 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтернеті з’явилися основні характеристики складного смартфона Xiaomi Mix Fold 4. Інсайдери злили інформацію до анонсу пристрою, повідомляє Android Headlines.

Кодовий номер девайса – N18, а номер моделі – 24072PX77C. Смартфон працюватиме на флагманському процесорі Snapdragon 8 Gen 3. Роздільна здатність екрана покращиться порівняно з Mix Fold 3, у якого 1916×2160 пікселів, однак подробиці не уточнюються.

На топову камеру чекати не доведеться. За даними інсайдерів, фотоможливості виявляться гіршими, ніж у Xiaomi 14 Ultra, проте якість знімків все одно буде хорошою. Очікується, що додадуть систему з чотирма камерами. Основна отримає датчик Light Hunter 800 на 50 Мп, телевік Omnivision OV60A на 60 Мп, який дасть дворазовий оптичний зум. Також буде надширококутна камера OV13B на 13 Мп. Подробиць про четвертий датчик немає. На внутрішньому і зовнішньому дисплеях встановлять 16-мегапіксельні камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За непідтвердженими даними, продавати Xiaomi Mix Fold 4 будуть тільки в Китаї. Імовірно, воно не вийде на інших ринках. Прем’єра девайса може відбутися вже в серпні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.