В мережі показали працюючий Xiaomi Mi 8 зі сканером в екрані на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як вже відомо, в честь свого 8 річчя в цьому році в продаж надійде смартфон Xiaomi Mi 8, а не Mi 7, як всі думали раніше. Назва нового мобільного пристрою вже підтвердило безліч джерел. Майбутню новинку приписують передове технічне оснащення за частиною обчислювальної потужності, а також сканер особи 3D Face, який зможе працювати в будь-який час дня і ночі. Як виявилося, на цьому особливості телефону не обмежаться.

Щоб впровадити сканер особи 3D Face в верхній частині екрану Xiaomi Mi 8 буде зроблений спеціальний виріз, як в iPhone X. Втім, на цьому нововведення майбутньої новинки не закінчаться. Лічені хвилини тому інсайдери виклали в мережу відеоролик, на якому можна спостерігати роботу вбудованого в екран сканера відбитків пальців на новому телефоні китайської корпорації, яким, імовірно, є новий флагман.

На відео, яке переробили в GIF-анімацію для зручності сприйняття, можна побачити як користувач натискає на екран смартфона, після чого телефон пробуджується і миттєво починається зчитування відбитку пальця, прикладеного до екрану телефону. Потім, після цього, спрацьовує перевірка системи захисту і відкривається робочий стіл мобільного пристрою. На все це йде менше однієї секунди.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розблокування екрана за подвійним тапу або довгому натисненню можливо тільки на AMOLED-матрицях, причому тільки в неї можна вбудувати сканер відбитків пальців. Це означає, що Xiaomi Mi 8 отримає не тільки вбудований в дисплей дактилоскопічний модуль, але ще і органічну матрицю. У прошивці MIUI 9 буде присутня функція приховування вирізу в дисплеї, як це реалізовано в Huawei P20 Pro і LG G7 ThinQ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.