iPhone 16 Plus стане єдиною моделлю в лінійці, у якої уріжуть акумулятор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з нещодавніх витоків, iPhone 16 Plus може неприємно здивувати користувачів, оскільки саме в цієї моделі очікується зменшення ємності акумулятора порівняно з попередником.

Згідно з інформацією, опублікованою користувачем OvO Baby Sauce OvO на Weibo, ємність акумуляторів нових iPhone може бути такою:

  • iPhone 16: 3561 мАг
  • iPhone 16 Plus: 4006 мАг
  • iPhone 16 Pro: 3355 мАг
  • iPhone 16 Pro Max: 4676 мАг

Усі нові моделі, за винятком iPhone 16 Plus, отримають незначне збільшення ємності акумуляторів (від 2 до 6%) порівняно з iPhone 15. Однак, ємність акумулятора iPhone 16 Plus порівняно з iPhone 15 Plus знизиться на 8.6%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що витоки можуть бути помилковими. Крім того, час роботи пристрою залежить не тільки від розміру акумулятора, а й від оптимізації програмного забезпечення. Можливо, Apple зможе продовжити автономність iPhone 16 Plus навіть за меншої ємності.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.