Galaxy Z Fold 6 отримає ті ж камери, що використовувалися в Fold 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Galaxy Z Fold від Samsung змінила уявлення про складні телефони, але, схоже, інновації в галузі камери можуть не стати пріоритетом для майбутнього Z Fold 6. За словами надійного джерела Ice Universe, в Z Fold 6 буде використана та ж сама камера, що і в його попереднику Z Fold 5. Він, зі свого боку, перенесе систему камер із Z Fold 4 2022 року.

Якщо ці чутки виявляться правдою, фотографи не будуть вражені. Z Fold 6 буде оснащений знайомою трилінзовою системою задньої камери з 50-Мп основним датчиком, 10-Мп телеоб’єктивом і 12-Мп ультраширококутним об’єктивом. Ця система, хоча і є гідною, не може конкурувати з останніми флагманами, які можуть похизуватися розширеними можливостями зуму та покращеною роботою в умовах низької освітленості.

Розчарування поширюється і на розташовану під дисплеєм камеру selfie. З чуток, у Z Fold 6 буде встановлений той самий 4-Мп сенсор, що і в Z Fold 3 у 2021 році. Хоча камери під дисплеєм – це технологічне диво, нижча роздільна здатність може призвести до більш м’яких і менш деталізованих селфі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У любителів камер є проблиск надії. Шепіт про “Galaxy Z Fold 6 Ultra” вказує на можливу модель вищого рівня з потенційно кращими камерами. Однак подробиць про цей пристрій поки що мало.

За чутками, запуск відбудеться на “початку” липня, тож ми можемо очікувати, що найближчими місяцями з’явиться більше інформації щодо планів Samsung з випуску складних пристроїв. Рішення відмовитися від удосконалення камери в стандартному Z Fold 6 змушує задуматися про пріоритети Samsung на ринку складних пристроїв. Чи зосередяться вони на вдосконаленні складного форм-фактора або зроблять пріоритет на інноваціях камери, щоб конкурувати з традиційними флагманами? Тільки час і майбутні витоки покажуть це.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.