Прототип скасованої бездротової зарядки Apple показали в дії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтернеті опублікували відео з працюючим прототипом бездротового зарядного пристрою Apple під назвою AirPower, який компанія так і не випустила. Його продемонстрував блогер Apple Demo.

Инженер показал, что прототип AirPower смог зарядить часы Apple Watch. Для теста блогер использовал прототип Watch Series 4. По словам Apple Demo, процесс прошел не совсем гладко — зарядка сильно нагревалась.

Блогер зазначив, що використовував AirPower з 16 котушками. Він не уточнив, як зміг змусити працювати прототип. “Дивно, що зарядка Apple Watch працює, враховуючи, що сьогодні бездротові зарядні пристрої зазвичай не можуть їх заряджати”, – додав Apple Demo.

Уперше інформація про AirPower з’явилася у вересні 2017 року. Компанія анонсувала зарядку на презентації iPhone 8 і iPhone X. Пристрій мали випустити на початку 2018 року, однак він так і не вийшов. Однією з причин відмови від проекту став перегрів. Передбачалося, що для зарядки смартфони або годинник можна класти в будь-яке місце. Для цього в пристрої розмістили велику кількість котушок, а їхня щільність вплинула на температуру під час використання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.