Samsung виправить проблему зі сканером відбитків пальців у Galaxy S23 у наступному оновленні ПЗ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung має намір вирішити проблему, пов’язану зі сканером відбитків пальців на пристроях лінійки Galaxy S23. Планується це зробити до наступного оновлення системи.

Новоспечена версія графічної оболонки One UI 6.1, що базується на операційній системі Android 14, привнесла смартфонам серії Galaxy S23 низку нових і корисних функцій. Однак не обійшлося без недоліків. Від користувачів відповідних флагманів, стали надходити скарги, пов’язані з помилками в роботі сканера відбитків пальців.

Повідомляється про запізнілу появу іконки сканера відбитків пальців на екрані блокування, що заважає нормальному розблокуванню пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung підтвердила наявність цієї проблеми і заявила про свої плани щодо виправлення ситуації, що склалася, вже найближчим часом.

Згідно із заявленими планами, південнокорейська компанія усуне відповідну проблему шляхом випуску майбутнього оновлення програмного забезпечення. Незважаючи на відсутність якихось конкретних термінів, щодо випуску оновлення, найімовірніше, його реліз намічено на квітень 2024 року, тобто зовсім скоро він буде доступний для встановлення.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.