Samsung Galaxy J6 офіційні фото, характеристики і дата анонса

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Німецький профільний портал Winfuture опублікував офіційні прес-фото неанонсованого смартфона Samsung Galaxy J6 в бузковому, чорному і золотому кольорах. А ресурс Gadgets360 виклав у Мережу рекламний тизер новинки з датою презентації.

Реклама

Судячи по знімках, Galaxy J6 отримає стильний сучасний дизайн, тонкі бічні рамки і широкий кут огляду. На задній матовій панелі знаходиться одинарна камера і сканер відбитків пальців. На металевих бічних гранях розташувалися окремі слоти для двох SIM-карт і карти пам’яті microSD, а також стандартний 3,5-мм аудіороз’єм.

Samsung Galaxy J6 отримає AMOLED-дисплей на 5,6-дюймів з роздільною здатністю 1480 на 720 пікселів і співвідношенням сторін 18:9. Основа начинки – рідний 8-ядерний чіп Exynos 7870, а також 2, 3 або 4 гігабайти оперативної пам’яті. Основна камера на 13 Мп, фронтальний модуль на 8 Мп. За час роботи відповідає батарея на 3000 мАч. Операційна система – Android 8.0 Oreo з рідною оболонкою Samsung Experience 9.0. Судячи по новому тизері, Samsung Galaxy J6 повинні представити 21 травня. Щоправда вважається, що цей постер відноситься тільки до анонсу в Індії. А чи буде світова прем’єра смартфона і коли, поки невідомо. Очікувана ціна новинки – 200 доларів США.

Джерела: Winfuture , Gadgets360

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: