Розкрито можливі зміни в дизайні iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З наближенням вересня з’являються чутки про наступне покоління iPhone. Хоча масштабна перебудова здається малоймовірною, названо три можливі зміни дизайну, які ми можемо побачити в лінійці iPhone 16.

Реклама

Зрушення в розташуванні камери (для iPhone 16 і 16 Plus). Попрощайтеся з діагональним розташуванням камери/ Судячи з витоків інформації, iPhone 16 і 16 Plus можуть отримати вертикально розташовану систему камер, як в iPhone 12. Однак неясно, чи пошириться ця зміна на моделі Pro: 91Mobiles припускає, що дизайн їхніх камер може залишитися незмінним.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, спеціальна кнопка для запису відео може з’явитися на моделях iPhone 16, що не належать до категорії Pro.

Корейське видання The Elec натякає на можливе оновлення дисплея. Вони повідомляють, що виробники розробили нову технологію, що дає змогу створювати більш компактні схеми дисплеїв в iPhone 16. Це може призвести до більш тонких рамок з боків. Поки незрозуміло, чи стосується це всіх моделей або тільки Pro-варіантів.

Важливо пам’ятати, що це всього лише чутки, тому чекаємо офіційної інформації.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: