Користувачі Android-смартфонів зможуть швидко шукати інформацію про вхідні дзвінки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google планує інтегрувати в один із додатків для операційної системи Android функцію, яка дасть змогу користувачам швидко, одним кліком, шукати інформацію про телефонні номери, з яких надходить вхідний дзвінок.

Реклама

Як повідомляє The Verge, корпорація Google планує інтегрувати в один із додатків для операційної системи Android функцію, яка дасть змогу користувачам швидко, одним кліком, шукати інформацію про телефонні номери, з яких надходить вхідний дзвінок. Йдеться про функцію Lookup для додатка Google Phone. За замовчуванням він встановлюється на смартфони Pixel, але інсталювати його можуть і власники інших Android-пристроїв.

Чи буде нова функція дійсно корисною для значної кількості користувачів – невідомо, оскільки багато спамерів і шахраїв використовують велику кількість телефонних номерів, а також технології підміни номера. Проте, як показують коментарі на профільних ресурсах і в соціальних мережах, багато людей, пропустивши дзвінок з невідомого номера, намагаються дізнатися, хто їм дзвонив за допомогою пошукових систем, зокрема Google. Існують і спеціальні інтернет-ресурси з відгуками про ті чи інші номери – наприклад, ті, що використовуються зловмисниками або рекламниками з їхніми “холодними дзвінками”. Очікується, що функція пошуку за номером з’явиться в Google Phone з одним із найближчих оновлень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоtheverge.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: