Новий витік інформації про Google Pixel 8a показав три величезні оновлення

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

До виходу наступного великого смартфона Google – Google Pixel 8a – залишилося всього кілька місяців. Завдяки новому звіту, що розкриває деякі з можливих специфікацій Pixel 8a, схоже, що наступний бюджетний телефон Google повинен дати нам кілька великих апаратних оновлень.

Реклама

Почнемо з чипсета. Згідно зі звітом Android Authority, Pixel 8a працюватиме на чипі Tensor G3 від Google. Передбачалося, що саме цей чіп буде використовуватися в Pixel 8a, але все ж обнадіює той факт, що він підтверджується в цьому звіті. Хоча Tensor G3 – не найкраща мобільна платформа, він виявився значним поліпшенням порівняно з Tensor G2 (чип, який використовується в Google Pixel 7a), коли він дебютував у Google Pixel 8 і Google Pixel 8 Pro у жовтні минулого року.

Але це не найцікавіша частина звіту. Далі стверджується, що Google Pixel 8a збереже розмір 6,1-дюймового дисплея Pixel 7a, але матиме поліпшену частоту оновлення 120 Гц. Крім того, Pixel 8a матиме підвищену яскравість в 1 400 ніт. Для порівняння, у Pixel 7a частота оновлення 90 Гц і яскравість 1 000 ніт. Роздільна здатність, як очікується, залишиться колишньою – 2400 x 1080 пікселів.

Як повідомляється, нічого не зміниться і в налаштуваннях камери. Як і Pixel 7a, Pixel 8a повинен отримати ту ж 64-мегапіксельну основну камеру Sony IMX787. Також збережуться 13-Мп ультраширока камера і 12-Мп камера для селфі.

І останнє, але не менш важливе: схоже, що цього року Pixel 8a зможуть купити набагато більше людей. На додаток до 21 ринку, на яких вже доступний Pixel 7a, Pixel 8a, як повідомляється, зʼявиться ще в 10 країнах – зокрема в Чехії, Фінляндії, Польщі та інших.

Google Pixel 7a залишається одним із найцікавіших бюджетних смартфонів, представлених на ринку. Якщо Pixel 8a вдосконалить свою формулу за рахунок потужнішого й ефективнішого чипа, істотного оновлення дисплея і ширшої доступності, то це звучить як рецепт успіху. Чи зможе Google домогтися цих поліпшень, зберігши колишню ціну в 499 доларів, поки що невідомо, але якщо зможе, нас чекає щось особливе.

Анонс Google Pixel 8a очікується 14 травня на Google I/O 2024.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: