Офіційно представлено Xiaomi Redmi Turbo 3 із флагманським процесором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після численних витоків компанія Xiaomi офіційно анонсувала Redmi Turbo 3, який є частиною нової серії під назвою Turbo. Як пояснив Ван Тенг, бренд-менеджер Redmi, ця нова серія буде на щабель нижче серії K. У той час як смартфони K йдуть ва-банк на апаратному рівні і пропонують найкращий висококласний досвід, телефони Turbo позиціонують себе інакше.

Ця нова лінійка також класифікується як флагмани, але вони не матимуть найпотужнішої SoC. Натомість це буде клас вище середнього і на щабель нижче телефонів високого класу. Тим не менш, Xiaomi тепер дала нам офіційний погляд на дизайн Redmi Turbo 3. Разом з цим, ми дізналися дату запуску та інформацію про SoC телефону.

XIAOMI REDMI TURBO 3 ФОРМУЄТЬСЯ ЯК ЧУДОВИЙ ДОСТУПНИЙ ФЛАГМАН

Отже, Redmi Turbo 3 офіційно дебютує в Китаї 10 квітня. Це оголошення супроводжується інформацією про SoC телефону. Як дехто з нас припускав, підтверджено, що пристрій буде оснащений нещодавно запущеним Snapdragon 8s Gen 3. Якщо ви пропустили наш огляд SoC, він не такий потужний, як звичайний Snapdragon 8 Gen 3. Однак він на крок вище, ніж Snapdragon 8 Gen 2 минулого покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таке позиціонування SoC робить Redmi Turbo 3 набагато кращим за пристрої середнього класу, але він трохи не дотягує до сучасних флагманів. Але хороша новина полягає в тому, що ви навіть не помітите, що в смартфоні встановлена не найпотужніша мобільна SoC.

За даними Xiaomi, Redmi Turbo 3 отримав 1 754 299 балів в AnTuTu, що є дуже пристойним результатом. Для порівняння, ROG Phone 8 Pro зі Snapdragon 8 Gen 3 на даний момент має найвищий бал – 2 141 448 балів. Отже, новий телефон дійсно близький до сучасних флагманів.

Що стосується дизайну, то офіційний тизер показує, що він матиме подвійну камеру на задній панелі. Він також показав, що Turbo 3 буде доступний у трьох колірних варіантах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.