Користувачі Google Pixel зможуть легко ідентифікувати невідомі номери в журналі викликів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google наразі розробляє нову функцію для пристроїв Pixel, названу “Пошук”, яка покликана спростити процес ідентифікації дзвінків.

Функція “Пошук” позиціонується як зручний інструмент пошуку інформації про номери телефонів. у користувачів з’явиться можливість провести швидкий пошук за невідомими номерами прямо з додатка телефону, не вдаючись до копіювання і вставки номерів у пошуковик браузера. Нова функція тестується в бета-версії програми Google Phone, як повідомляє AssembleDebug (через PiunikaWeb).

Простота використання функції “Пошук” вражає. Достатньо відкрити журнал дзвінків, вибрати невідомий номер і переглянути доступні опції. Натиснути на функцію “Пошук”, і з’явиться список додатків для проведення пошуку в інтернеті (включно з пошуком Google). Обрати потрібний додаток і дізнатися інформацію про невідомий номер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слід зазначити, що “Пошук” не є універсальним рішенням для визначення всіх, хто телефонує. Це основний спосіб знайти інформацію про компанії або відзначити настирливі номери, зафіксовані на веб-сайтах про шахрайство. Проте ця функція не є заміною спеціалізованим додаткам для визначення номерів.

Офіційна інформація про те, коли функція “Пошук” стане доступна для всіх пристроїв Pixel, поки не повідомляється. Оскільки функція перебуває в процесі тестування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.