Які найбільш ремонтовані смартфони з 2006 по 2023 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасні смартфони не такі довговічні, як багатьом хотілося б. Виробникам доводиться постійно шукати баланс між привабливим зовнішнім виглядом і потужним апаратним забезпеченням. Деякі власники вважають за краще ремонтувати улюблені гаджети самостійно або в крайньому разі віддати їх у ремонтну майстерню. Така практика подовжує термін служби смартфонів.

Фахівці Electronics Hub провели унікальне дослідження, під час якого з’ясували, які моделі найчастіше ремонтуються по всьому світу. Дані охоплюють великий часовий період, який починається з 2006 року і закінчується в грудні 2023 року. Виявилося, що в цьому рейтингу лідирує iPhone від компанії Apple: 16 із 20 пристроїв, які очолюють список.

Найбільш ремонтованим смартфоном усіх часів є iPhone 4, у якого на iFixit 5,2 мільйона переглядів сторінок. П’ятірку лідерів замикають iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4s і iPhone 5s, які набирають не менше 2,5 мільйона переглядів на сторінці “Ремонт”. Тим часом, Galaxy S III, представлений у 2012 році, є найбільш ремонтованою моделлю Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До п’ятірки лідерів також увійшли Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S6 та LG Nexus 5. За останні два роки користувачі найбільше цікавилися ремонтом iPhone 14 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Pro, Samsung Galaxy S22 Ultra і Google Pixel 7 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.