Недорогий флагман Samsung Galaxy S24 FE представлять влітку 2024 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Galaxy S24 FE, “народний” флагман від Samsung, може бути представлений вже влітку 2024 року, значно раніше за своїх попередників.

Реклама

Згідно з інформацією з Південної Кореї, виробництво компонентів для дисплея S24 FE вже почалося, що свідчить про плани компанії випустити смартфон у літні місяці.

Це буде рекордно ранній реліз для FE-моделі, адже зазвичай вони виходять через 8 місяців після основної лінійки. Очікується, що S24 FE буде представлений на заході Unpacked, який може пройти в липні.

На цьому ж заході можуть бути представлені складні смартфони Galaxy Z Fold 6 і Flip 6, розумний перстень Galaxy Ring, розумний годинник Galaxy Watch 7 та інші пристрої.

Джерела з ланцюжка поставок повідомляють, що Samsung планує випустити “мільйони” S24 FE, що свідчить про високі очікування компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: