Samsung більше не випускатиме оновлення для Galaxy Z Flip

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Технології, що застосовуються в складних смартфонах, удосконалюються з кожним роком. Яскравими представниками подібного роду пристроїв є смартфони лінійки Galaxy Z Flip і Galaxy Fold від відомого корейського виробника, а саме Samsung. Їх однозначно можна назвати найпопулярнішими у своєму роді.

Реклама

З моменту випуску першого Galaxy Z Flip минуло чимало часу, у зв’язку з чим компанія Samsung вирішила більше не оновлювати його програмне забезпечення.

Припинення підтримки означає, що компанія більше не має наміру оновлювати версії Android, а також випускати регулярні патчі безпеки для цього пристрою. Точніше сказати, Samsung може випустити фінальне оновлення системи для Galaxy Z Flip, перш ніж його підтримка припиниться повністю.

Що цікаво, Galaxy Z Flip 5G, випущений через шість місяців після стандартної версії, отримуватиме оновлення системи безпеки надалі. Слід зазначити, що Samsung не надала такий самий рівень довготривалої підтримки для Galaxy Z Flip, як для інших флагманських смартфонів, випущених у 2020 році. Наприклад, лінійка Galaxy S20 отримає ще щонайменше одне велике оновлення, ймовірно, через більш високі показники продажів порівняно з ранніми складними моделями Samsung.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ