Доступний Samsung Galaxy S24 FE може вийти раніше, ніж очікувалося

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Смартфони лінійки FE від Samsung завжди привертали до себе увагу преси. Візьмемо, наприклад, минулорічний Galaxy S23 FE. Він вийшов на ринок з більшістю функцій, які були у флагманського Galaxy S23. Але пристрій FE коштував удвічі дешевше. Як і очікувалося, Samsung Galaxy S24 FE також на підході.

Реклама

Однак, схоже, що Galaxy S24 FE вийде на ринок раніше, ніж очікувалося. Як повідомляється, постачальник Samsung розпочав масове виробництво мікросхем драйверів дисплеїв для цього пристрою (джерело). Це повідомлення супроводжується очікуваним графіком запуску, який натякає на потенційний запуск цього літа.

БІЛЬШЕ ПРО ПОТОЧНИЙ ПРОГРЕС У РОЗРОБЦІ SAMSUNG GALAXY S24 FE

Згідно з повідомленням, Samsung захистила мікросхеми драйверів дисплеїв для майбутнього смартфона. Для тих, хто не знає, мікросхеми драйверів дисплеїв відповідають за взаємодію панелі дисплея з SoC. Це найважливіший компонент, який є в кожному смартфоні. І оскільки виробництво розпочалося в масовому масштабі, телефон може з’явитися на горизонті. Для тих, кому цікаво, мікросхеми поставляються корейським виробником Anapass (посилання на офіційний сайт).

Говорячи про дисплей, Samsung Galaxy S24 FE, як повідомляється, буде оснащений OLED-панеллю. Також повідомляється, що драйвер дисплея буде використовувати технологію “чіп-на-плівці”. Це означає, що екран буде флагманського рівня. Озираючись назад, можна сказати, що попередник, S23 FE, був оснащений прекрасним на вигляд дисплеєм.

Якщо бути точним, дисплей Samsung Galaxy S23 FE був одним з основних пунктів продажу. Враховуючи, що S24 FE є наступником, ці повідомлення здаються правдивими. Ще одна річ, яку варто відзначити, це те, що Samsung вже працював з Anapass раніше. Це, знову ж таки, додає довіри до цього звіту.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ