Опція “картинка в картинці” WhatsApp стане ще кращою: деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бета-тестувальники вивчили оновлення WhatsApp для iOS з номером збірки 24.7.10.73. Воно доступне для встановлення в додатку TestFlight. У ньому знайшли корисне нововведення щодо перегляду відео, пише WABetaInfo.

Знімок екрана доводить, що розробники WhatsApp нині прагнуть поліпшити опцію “картинка в картинці”, яка дає змогу дивитися ролики в режимі плаваючого вікна. Хоча функція вже доступна під час перегляду роликів YouTube і Instagram*, відправлених у WhatsApp, наразі вона недоступна для відео, створених безпосередньо в додатку. Схоже, у майбутньому вона працюватиме під час перегляду будь-якого відеоконтенту, яким користувачі діляться в листуваннях.

Важливо зазначити, що поточна версія функції “картинка в картинці”, яка перебуває в стадії розробки, дасть змогу дивитися відео тільки всередині самого застосунку. Цей режим “ламається”, коли користувачі намагаються переключитися на інший додаток. Не виключено, що в майбутньому може бути випущена поліпшена версія опції для вирішення цього недоліку. Тоді будь-хто зможе дивитися відео з WhatsApp в режимі “картинка в картинці” навіть після перемикання на інший додаток.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку WABetaInfo, нововведення потенційно може спростити і поліпшити взаємодію користувачів усередині месенджера. З його допомогою юзери стануть більш багатозадачними. Можна буде відповідати на повідомлення або здійснювати інші дії в месенджері, не відриваючись від перегляду відеоконтенту.

Поки що нова версія “картинка в картинці” для відео перебуває в стадії розробки. Вона буде доступна в майбутньому оновленні програми. Коли саме це станеться, поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.