З’явився перший рендер iOS 18, схожої на visionOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання MacRumors з посиланням на неназваного інсайдера, який стверджує, що він отримав дані від інженера Apple, показало перший і поки єдиний рендер можливого редизайну iOS 18.

Нова мобільна ОС від Apple буде представлена на заході для розробників 10 червня. На презентації може бути представлений новий дизайн iOS 18, схожий на операційну систему, на якій працює гарнітура Apple Vision Pro – visionOS.

Інтерфейс visionOS відрізняється наявністю скляних і напівпрозорих елементів. Якщо слух має відношення до дійсності, тоді iOS може радикально змінитися. При цьому низка експертів не вважають, що Apple піде на такі кроки: дизайн зміниться в бік гарнітури, але не так кардинально, як про це говорять.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що шаблон рамки, наданий інсайдером, буде включений до складу ресурсів Apple Design Resources для iOS 18, які допомагають розробникам візуально створювати додатки за допомогою таких програм, як Sketch і Photoshop. Звичайно, на даний момент абсолютно неясно, реально це чи ні, але цей концепт відповідає попереднім чуткам, згідно з якими iOS 18 отримає візуальну переробку, натхненну visionOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.