Нові кольори iPhone 16 сподобаються не всім

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними китайського інсайдера Fixed Focus Digital, на складальній лінії для тестового виробництва вже почалося складання базових iPhone 16. З фабрик, де бачили нові смартфони, наживо долинають відомості про те, що пристрої «виглядають не дуже».

Згідно з одним із працівників заводу, базові iPhone 16 будуть пофарбовані в синій колір з відтінком темно-фіолетового. Джерело стверджує, що модуль камери при цьому пофарбований більш темний колір, що виглядає занадто контрастно.

“Кожен, хто її бачив, каже, що вона потворна”, – передало слова співробітників китайське видання MyDrivers. Сам інсайдер Fixed Focus Digital заявив: «Також є зелена версія. Виглядає не дуже добре, але, подивившись на синій смартфон, я зрозумів, що зелений непоганий…»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що йдеться про тестове складання, на якому Apple може експериментувати з дизайном і квітами майбутніх iPhone. Не виключено, що компанія почує незадоволені відгуки з боку заводчан і переосмислить палітру кольорів майбутньої лінійки смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.