Оновлення від Apple: перший погляд на iOS 17.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple випустила першу попередню версію iOS 17.5. Оновлення поширюється серед усіх зареєстрованих розробників. Публічна бета-версія має з’явитися найближчим часом. Про нові функції поки мало що відомо.

Здогадки про зміст оновлення

На відміну від багатьох інших оновлень iOS, інформації про те, що принесе iOS 17.5, поки дуже мало.

В описі оновлення на iPhone йдеться лише про те, що з’явиться попередній перегляд майбутніх функцій – втім, це стандартний запис для перших версій для розробників, який мало про що говорить. Оновлення ще настільки “свіже”, що на сайті документації для розробників досі не з’явилося жодної замітки про реліз iOS 17.5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова збірка має номер 21F5048f. Також доступні нові бета-версії для iPadOS, macOS, tvOS, HomePod і watchOS. Подробиці про зміст оновлення поки не розголошуються – ми доповнимо цей звіт, якщо це станеться найближчим часом.

Реєстрація в бета-програмі

Участь у бета-програмі безкоштовна і вимагає одноразової реєстрації в програмі на сайті beta.apple.com/sp/en/betaprogram з відповідного підтримуваного пристрою. Це також стосується всіх бета-версій, які тестує Apple, тобто для iPhone, iPad, Watch, Mac і TV.

Користувачі повинні ввести свій Apple ID і потім отримати оновлення автоматично через функцію оновлення. Нові версії також автоматично надсилаються на пристрій.

Наразі iOS 17.5 доступна тільки для зареєстрованих розробників. Публічне бета-тестування має розпочатися вже. Тестування попередніх версій завжди проводиться на свій страх і ризик і не повинно проводитися на робочій системі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.