Samsung Galaxy Z Fold 6 буде тонким і легким, майже на рівні топових розкладачок

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилася нова інформація про підготовлюваний розкладний смартфон Samsung Galaxy Z Fold6. Відомості опублікував надійний інсайдер Ice Universe, за його словами, новинка стане помітно легшою за попередника: її вага складе 239 г проти 253 г у Galaxy Z Fold5. Звичайно, це не рекорд: найлегшим складним смартфоном у “книжковому” форматі вважається vivo X Fold 3 вагою всього 219 грамів. Але все ж показник непоганий – вага нового Samsung Galaxy Z Fold6 буде такою ж, як у преміального OnePlus Open, зазначає джерело.

Реклама

Ice Universe також розповіло, що товщина Samsung Galaxy Z Fold6 у розкладеному вигляді складе 5,6 мм, а складеному – 12,1 мм. Передбачається, що діагональ внутрішнього дисплея складе 7,6 дюйма, а зовнішнього – 6,3 дюйма. Роздільна здатність обох дисплеїв була покращена, додав інсайдер, утім, точні цифри він не вказав. Анонс розкладного смартфона Samsung Galaxy Z Fold6 разом із Galaxy Z Flip6 очікується в липні цього року. Можливо, до лінійки також увійде Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra, але про нього поки мало що відомо.

Інсайдер Ice Universe багато разів публікував достовірні відомості про підготовлювані пристрої. Він, наприклад, першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 з вирізом Dynamic Island тощо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ